En advarsel mod at skåle julen ind med Skovlyst

Nogle gange må det også være os bloggeres dont at advare jer forbrugere om at blive snydt. Og give jer en anbefaling om lige at bruge 10 kroner mere på jeres julebryg.

Og det bliver man, hvis man tror man får noget godt i glasset ved at købe de to julebryg, som Skovlyst (Productions) har på gaden. Skovlyst Productions er den del af det gamle bryggeri fra Hareskoven, som nu eksisterer af navn og får brygget øllene billigst muligt et sted i Polen.

Begge flasker er købt i Rema 1000 til 17,-.

Skovlyst julebryg

Den absolut bedre af de to. Har en flot rød farve, men duften har klare noter af den ret skarpe sødme ligesom fra sovselikør.

Smagen er ren karamel med en let medicinsk kant ligesom man kan opleve ved kunstige sødestoffer (som der ifølge ingredienslisten ikke er i). Så meget sød i midten og så skarp, brændt karamel bitterhed til at slutte af.

Skovlyst Julebryg får ??.

Skovlyst økologisk julebryg

Og så en en helt forfærdelig skål kunstighed…

Øllen er da flot i glasset, men resten er virkelig ikke godt.

Meget sukkersød, en hel forfærdelig kunstig hasselnød-aromastof duft. Smagen er tynd, sød og er igen domineret af, at de har fyldt alt for meget af en alt for billig hasselnødekstrakt i.

Skovlyst Økologisk Julebryg får ? (og her strækker jeg mig næsten).

2 replies to En advarsel mod at skåle julen ind med Skovlyst

  1. Sidder her med 2019 udgaven af Skovlyst Julebryg og mindes ikke jeg har smagt værre øl.

  2. Jeg har samme opfattelse. Julebryggen smager desværre som om brygmesteren har tabt hele kaneldåsen ned i brygkaret – så gennemtrængende er smagen. Jeg hælder de to andre øl jeg har købt, ud i vasken – øv!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *